De mooiste paasdecoratie

Het is weer Pasen! Ik ben dol op Pasen! Ik heb prachtige herinneringen aan de paasdagen van toen ik nog kind was. Samen met mijn broer eitjes zoeken in de tuin en daarna heerlijk brunchen met het hele gezin. Met Pasen is het ook vaak mooi weer en wanneer ik vrij ben van het werk pak ik graag een terrasje of maak ik een wandeling.

Tijdens Pasen gaat mijn moeder helemaal los met de woonaccessoires. Zo zijn er her en der konijntjes te vinden, zijn de bloemen in pastelkleuren en liggen de chocolade paaseitjes in de kast.

Ja, helaas liggen ze in de kast gezien we een boxertje hebben van drie jaar en die eet alles op. En chocolade is gevaarlijk voor honden!

Uiteraard staat mijn Instagram Timeline al helemaal vol met de prachtigste paasdecoratie. Ik kon het daarom niet laten om Pinterest af te speuren voor de mooiste paasdecoraties die mij veel inspiratie geven en hopelijk jou ook!

Something Blue

De kleur blauw is prachtig en in combinatie met groen en wit zorgt het voor een frisse blik. Ideaal voor Pasen dus!

PIN IT!

Prachtige gedekte tafel, gestyled door Smallwoods

PIN IT!

Bij zo’n mooie gedekte tafel hoort natuurlijk ook een lekkere taart! Het recept vind je hier. Het is wel in het Engels, kom je er niet uit? Stuur me dan een mailtje, ik help je graag!

PIN IT!

Dit is een van mijn favoriete gestylde paasdecoratie! Gestyled door Bless’er House. Krijg je vrienden en familie over de vloer en wil je indruk maken? Maak voor hun dan een persoonlijk eitje met daarbij hun naam. Zo voelen ze zich echt welkom!

PIN IT!

Hoe schattig is dit? Laat je decoratie ook buiten zien en maak indruk in de buurt met dit prachtig konijntje van Bubble Nature Creations!


Casual Grey

Vind je het gebruik van kleurtjes iets te veel? En werk je liever met aardetinten? Wellicht geeft dit je inspiratie:

PIN IT!

Ik kan maar één ding zeggen: Stijlvol Pasen! Credits to Stylizimo.

PIN IT!

Houd je net als ik van een Scandinavische stijl? Dan is de stijl van GODFather ook echt iets voor jou!

PIN IT!

So cute! Paaseitjes op een subtiele en romantische manier vormgeven? Zwoste legt uit hoe! (Let op, de blog is Duits)

PIN IT!

Niet zo veel tijd om te stylen? Maar wil je de konijntjes wel een beetje terug laten komen? Dan is het idee van Stylizimo geschikt voor jou!


Pretty in Pink!

Ik ben echt DOL op roze!! Mijn huis zit er dan ook vol mee! En niet voor niets heb ik een roze hartje in mijn logo! Van deze plaatjes werd ik dus ontzettend blij!

PIN IT!

Trek (als het lekker weer is) je mooie jurk aan en ga naar de markt om daar tulpen te halen in zachte pastelkleuren. Geef ze een mooi plekje in het huis en het voelt alsof het voorjaar kan beginnen! Wil je zoiets als op de foto? Lees dan de blog van Martha Stewart.

PIN IT!

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik gek ben op schattige dingen! En dus ook op deze prachtige paaseitjes! Breng je “paaseitjes versieren skills” naar een hoger level met het DIY programma van Motte.


PIN IT!

Mocht je het nou echt luxe willen aanpakken en alles uit de kast willen halen, neem dan een voorbeeld aan de prachtige tafeldecoratie van Emily Henderson. Wat een setting!


Ik wil iedereen hele fijne paasdagen toewensen! Geniet van het mooie weer! Lach, dans en straal!

Comments