Fashionable carnaval vieren

Ik schrijf deze blog terwijl ik op de bank lig, nog uit te zieken. Mijn hele Instagram timeline staat vol met carnaval vierende mensen en ik doe het lekker rustig aan. Maar, ik ben wel heel dol op verkleden en daarom deel ik jou mijn carnaval outfit tips! Deze outfits kun je samenstellen met een paar basic items die iedere fashionista wel in de kast heeft hangen. En zo niet, voor een klein bedrag heb je een leuke party outfit! Laat die hit van Veul Gére maar komen.


Outfit 1: Arabian Nights

Alladin is een van mijn favoriete Disneyfilms en hoe leuk is het om als een Oosterse prinses verkleed te gaan? Tegenwoordig is een haarband helemaal hot, dus doe ‘m tijdens carnaval ook lekker op. Trek een leuke wijde broek aan, top crop erbovenop en maak je outfit af met leuke goude accessoires.  Ballerinaatjes of sandaaltjes eronder en ready to go! Om er helemaal tip top uit te zien krul je je haar naar buiten toe en maak je je wat zwaarder op. Het mag best een beetje gek, het is tenslotte carnaval!

PIN IT!

Velvet haarband van Object Collectors Item | Grote gouden oorbellen van H&M | Bruine lippenstift van L’Oreal Paris | Zwarte crop top van H&M | Gouden armband van H&M | Velvet broek van Nelly | Sandalen van H&M


Outfit 2: Mime speler

Iedereen heeft denk ik wel een shirt met streepjes in de kast liggen, je kunt er eigenlijk niet omheen want overal waar ik kom zie ik streepjes. Koop daar bretels en witte handschoentjes bij en je bent al een heel eind voor een leuke mime spelersoutfit! Leuk mutsje op je hoofd, ook lekker warm! Trek een leren rokje of zwarte broek aan en vergeet je rode lippen niet!

PIN IT!

Wollenhoed van Only | Streepjesshirt van Bonprix | Rode lippenstift van L’Oreal Paris | Bretels van H&M | Zwarte leren rok van My Jewellery | Witte handschoentjes van Carnavalsland


Outfit 3: Rebelse Roodkapje

Roodkapje vind ik een van de leukste sprookjesfiguren. Maar laten we haar niet zo onschuldig lijken, maar laten we er juist een stoere rebelse Roodkapje van maken. “Ik ga naar grootmoeder koekjes brengen?”, laten we van koekjes maar een lekker likeurtje van maken.

PIN IT!

Rebel T-Shirt van Noisy May | Denim tuinbroek van Only | Sailor cap van Chicas | Mand van H&M | Vans schoenen van About You | Lippenstift van L’Oreal Paris

The power of make-up

Op YouTube zijn honderden leuke make-up tutorials te vinden om je carnavalsoutfit helemaal compleet te maken! Mijn favoriete make-up artist is Xelly Cabau van Kasbergen. Ik heb ook twee boeken (Hair en Make-up) van Xelly want ze is voor mij echt een inspiratiebron. Wil je dus je roodkapje outfit compleet maken? Maak dan de mooie sexy red glitter lips van Xelly na!

Fijne carnaval allemaal!

Comments