Mijn naam is Marieke Hendriksen en ik ben student communicatie aan de Fontys Academy for Creative Industries. Mijn visie op het leven is dat je moet genieten van de kleine dingen. Dit klinkt standaard, maar ik vind het wel belangrijk. Ik kan genieten van verhalen die een lach op het gezicht geven of juist een traan van ontroering. Mijn passie voor het vak communicatie en het creëren van nieuwe concepten is voortgekomen uit het vertellen van verhalen in allerlei vormen. Denk bijvoorbeeld aan de mooie details bij een bruiloft, de storytelling van een attractie in Disneyland of het moraal van een theatervoorstelling.

Collect moments, not things. Have stories to tell, not stuff to show.


Wat persoonlijke informatie over mij: 24 jaar, geboren Achterhoeker maar woont in Brabant, relatie met een woest aantrekkelijke Brabander, gek op een ondeugend boxertje genaamd Lara, zangeres en actrice, nagellak verslaafd, lievelingskleur rood, dol op stippeltjes en hartjes, drink graag Fristi, warme Chocomel en thee, ga graag uiteten, lievelingsstad Londen, fan van Chantal Janzen, verzamel Efteling miniatuurtjes, dol op Efteling en Disney, kan uren rondneuzen op Pinterest, lees graag thrillerboeken en kijk KRO detectives en spannende films.

Mijn droom is om later gelukkig en gezond te zijn, een eigen onderneming te hebben waar ik mijn creativiteit in kwijt kan, trouwen met een fantastische man en moeder worden van lieve kindjes.

Zoals ik al zei, mijn passie voor het vak communicatie en het creëren van concepten is voortgekomen uit verhalen. Ik houd van verhalen, dit kan zijn in de vorm van een theatervoorstelling, event of themapark. Denk hierbij aan een musical, thema- en attractiepark de Efteling of een bruiloft. Mijn interesses bij het vak communicatie liggen voornamelijk bij de onderwerpen corporate storytelling, conceptontwikkeling, trendwatching, projectmanagement, online marketing en reputatiemanagement.

Benieuwd naar mijn curriculum vitae? Stuur een mailtje naar mail@marieke-hendriksen.nl en ik zal je mijn curriculum vitae toesturen.