fbpx
 

Fotoshoot Young Impact Sweaters. Young Impact bestaat vijf jaar! De afgelopen jaren hielpen zij 100.000 jongeren in actie te komen voor de maatschappij. Voor hun jubileum hebben zij ‘Young Impact-sweaters’ ontworpen die ik mocht fotograferen, super tof! Voorafgaand de fotoshoot bekijk ik altijd de social media kanalen en de website vn het bedrijf zodat ik een beetje feeling krijg van de look & feel van de organisatie. Zo zag ik bij Young Impact veel felle kleuren en is de doelgroep jongeren. Dit houd ik dan ook in mijn achterhoofd tijdens de fotoshoot zelf en in mijn nabewerking. Bekijk hieronder een aantal foto’s van de fotoshoot Young Impact Sweaters!

Fotoshoot Young Impact Sweaters #1

Fotoshoot Young Impact Sweaters
Fotoshoot Young Impact Sweaters
Fotoshoot Young Impact Sweaters
Fotoshoot Young Impact Sweaters
Fotoshoot Young Impact Sweaters
Fotoshoot Young Impact Sweaters