fbpx
 

Mijn diensten voor de particuliere markt

Bruiloft-, New Born-, Love-, Lifestyle- & Zwangerschapsfotografie & Videografie,

New Born Fotografie

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine wonder! Wanneer ze net geboren zijn, is het natuurlijk heel speciaal om dit op een mooie manier vast te leggen. Spreekt mijn stijl jou aan? Neem dan contact met mij op! Ps. nog op zoek naar een leuk kraamcadeau? Bij mij kun je ook terecht voor leuke gift cheques!

Download de New Born & Lifestyle Guide

Ben je geïnteresseerd in een leuke New Born of Lifestyle Shoot? Zou je graag meer informatie willen hebben over de inhoud van de fotoshoot? Dat kan! Download nu de New Born & Lifestyle Guide en lees meer over mijn werkwijze, tips & tricks en meer!

Trouwfotograaf

Ben of zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie grote dag? Ik houd ervan om mooie, bijzondere en authentieke bruiloften vast te leggen. Spreekt mijn stijl jou aan? Neem dan contact met mij op!

Fotograaf voor pregnancy shoot

De zwangersschap is een bijzondere fase in het leven. Hoe mooi is het om deze speciale tijd vast te leggen in een mooie, chique zwangerschapsshoot? Spreekt mijn stijl jou aan? Neem dan contact met mij op!

“Ik vind het zo knap dat zij mij als hoogzwangere vrouw zo mooi en elegant op de foto heeft weten te zetten. Haar kracht is dat ze je tijdens de shoot op je gemak -sterker nog: mooi- laat voelen, en de foto’s vervolgens prachtig nabewerkt – precies in de sfeer en stijl zoals vooraf samen besproken.”

Fotografie Videografie Familyshoot Familieshoot Familiefotografie Trouwfilm Trouwfoto Bruidsfotograaf Tilburg Brabant Loonse Duinen Eindhoven New Born Pregnancy shoot Boudoir

Videografie

Zijn jullie op zoek naar een videograaf voor bijvoorbeeld een bruiloft of een new born video? Ik help jullie graag bij het vastleggen van een van de mooiste gebeurtenissen van jullie leven!