fbpx
 

Fotografie en videografie voor particulieren

"

Marieke, creative studio

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Marieke en ik houd ervan om mooie, spontane geluksmomenten vast te leggen. Fotografie en videografie voor particulieren! Of het nu een mooie familie fotoshoot i, of het vastleggen van jullie trouwdag. Ik help jullie graag.

Marieke Creative Studio Ceremonie fotoHeader Fotografie Bruiloften Wedding Trouwfotograaf Bruiloft Bruidsfotografie New Born Zakelijk Fotografie
Marieke Creative Studio Header Fotografie Bruiloften Wedding Trouwfotograaf Bruiloft Bruidsfotografie New Born Zakelijk Fotografie
Marieke Creative Studio Header Fotografie Bruiloften Wedding Trouwfotograaf Bruiloft Bruidsfotografie New Born Zakelijk Fotografie Stijlvol Bruid Amsterdam Rotterdam Den Haag Tilburg Breda

“because every  picture
tells a story”

My Work

Fotografie en videografie voor particulieren! Bekijk hieronder een aantal projecten zoals wedding, new born & pregnancy.

Pregnancy shoot. Fotografie Familyshoot Familieshoot Familiefotografie Trouwfilm Trouwfoto Bruidsfotograaf Tilburg Brabant Loonse Duinen Eindhoven New Born Pregnancy shoot Boudoir Fotograaf voor zwangerschap

Pregnancy shoot

bekijk de foto’s
Trouwfotograaf Achterhoek

Wedding shoot

bekijk de foto’s
Wedding shoot Trouwfotograaf Fotograaf voor bruiloft Fotografie en Videografie voor bedrijven en particulieren Fotografie Familyshoot Familieshoot Familiefotografie Trouwfilm Trouwfoto Bruidsfotograaf Tilburg Brabant Loonse Duinen Eindhoven New Born Pregnancy shoot Boudoir

WEDDING SHOOT

Bekijk de foto’s

Fotografie en videografie voor bedrijven en particulieren

New Born fotoshoot

bekijk de foto’s
Branding fotoshoot Fotografie en videografie voor bedrijven en particulieren

New Born Fotoshoot

bekijk de foto’s
Fotografie en videografie voor bedrijven en particulieren

New Born Fotografie

Bekijk de foto’s

About Marieke

Hi, ik ben Marieke

Mijn naam is Marieke Hendriksen, 28 jaar en fotograaf & videograaf. Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Academy for Creative Industries. Hier is mijn liefde voor mooie content ontstaan. Ik heb een enorme passie voor het maken van spontane beelden, die bij velen een glimlach op het gezicht brengen of een traan van ontroering. Mijn stijl is te omschrijven als puur, van nu en liefdevol.

Fotografie en videografie voor bedrijven en particulieren. Dit doe ik voor zowel het bedrijfsleven als voor de ‘normale mens’. Denk hierbij aan de mooie, intieme geluksmomenten in een familie fotoshoot. Maar ook het vieren van de liefde tijdens een bruiloft.

01.

CONTACT

02.

PRIJZEN

03.

PORTFOLIO

O.A. MET:
{

“Ik vind het zo knap dat zij mij als hoogzwangere vrouw zo mooi en elegant op de foto heeft weten te zetten. Haar kracht is dat ze je tijdens de shoot op je gemak -sterker nog: mooi- laat voelen. En de foto’s vervolgens prachtig nabewerkt – precies in de sfeer en stijl zoals vooraf samen besproken.”

“Marieke heeft ons geholpen met de social media van Fontys ACI. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking. Marieke is een creatief, vindingrijk, ondernemend, aardig en flexibel persoon.”

“Voor mijn twee basisscholen heeft Marieke twee mooie schoolfilms gemaakt. Ze verdiepte zich heel erg in mijn scholen, onze visie en heeft dat prachtig verbeeld in de 2 totaal verschillende filmpjes.”

“Marieke is gedreven en serieus, dat maakt de samenwerking fijn. Daarnaast is Marieke flexibel en beschikt over inlevingsvermogen. Door haar kennis, inzicht en oplossingsstrategieën kan Marieke complexe probleemsituaties analyseren.”

“I believe in capturing
love stories that will last forever”