TESTIMONIALS

Marieke heeft ons geholpen met de social media (uitvoering en strategie) van Fontys Academy for Creative Industries. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking. Marieke is een creatief, vindingrijk, ondernemend, aardig en flexibel persoon. Ze ziet kansen en blijft optimistisch bij tegenslag. Een topper!

– Ingrid Oonincx – Communicatie-adviseur bij Fontys Academy for Creative Industries

Als vierdejaarsstudent Communicatie – International Event, Music & Entertainment Studies is Marieke van oktober 2017 tot juli 2018 werkzaam geweest als student-assistent op de Marketing & Communicatie afdeling van Fontys Academy for Creative Industries. Zij heeft in een jaar tijd voor een mooie social media contentstrategie ontwikkeld en uitgevoerd voor onze vier bacheloropleidingen. Marieke is punctueel, creatief, heeft doorzettingsvermogen en toont initiatief.

– Suzanne van Bilsen – Marketeer bij Fontys Academy for Creative Industries

Marieke is gedreven en serieus, dat maakt de samenwerking fijn. Daarnaast is Marieke flexibel en beschikt over inlevingsvermogen. Door haar kennis, inzicht en oplossingsstrategieën kan Marieke complexe probleemsituaties analyseren.

– Mark Pulles – Sales medewerker De Avenue

Gaat gedegen en grondig aan de slag. Verrast door bijna altijd meer te maken van een opdracht dan je verwacht. Denkt communicatief- en marketingtechnisch goed met haar opdrachtgevers mee en weet daardoor voortdurend verbazingschetsend te verrassen.

– Piet van Beurden – Docent Copywriting Fontys Academy for Creative Industries

Marieke is rustig, heeft doorzettingsvermogen, kan goed luisteren en is flexibel. Marieke is goed in het coachen van collega’s en is voor in de toekomst geschikt voor een leidinggevende functie.

– Marcel Dekkers – Senior Gastheer Efteling Hotel

Marieke heeft zich in de maanden dat ze bij Theaters Tilburg stage heeft gelopen bewezen als een heel prettige collega op wie wij steeds hebben kunnen bouwen. Ze paste naadloos in de hectische theaterpraktijk, die om grote inzet en flexibiliteit vraagt. Marieke is leergierig en er oprecht op gericht om zichzelf te verbeteren, werkt goed zelfstandig maar ook goed samen. Aan haar enthousiasme, positiviteit en optimisme kan een voorbeeld genomen worden.

– Joosje Klaasse – Directie Assistente Theaters Tilburg