Food fotograaf & culinaire fotografie

Voor Eethuis Twintig verzorg ik maandelijks de socials met leuke berichten, foto’s en reels. Hierbij maken we dus ook maandelijks foto’s van de gerechten, de ambiance en het personeel. Zo hadden we laatst een nazomerse shoot waarbij we de lunch op de foto hebben gezet.

Restaurant Fotografie

Restaurant Fotograaf kok
Restaurant Fotograaf
Food fotografie Tilburg

Op zoek naar een food fotograaf of een restaurant fotograaf?

Ben jij op zoek naar een fotograaf die jouw gerechten kan vastleggen? Of zoek je een culinaire fotograaf die jouw leuke personeel en jouw prachtige restaurant op de foto kan zetten? Ik help je graag! Neem gerust contact met mij op voor de diverse mogelijkheden: mail@marieke-hendriksen.nl of bel naar 06-55057998.

Wil jij je social media laten uitbesteden?

Wil jij naast mooie foto’s ook een prachtige Instagram feed of de leukste TikTok video’s? Bij mij kun je ook terecht voor social media creatie & beheer voor restaurants en food concepts. Hier bied ik verschillende soorten abonnementen voor aan waarbij ik maandelijks langskom om de nieuwste content te schieten en hierover leuke berichten te schrijven voor jouw klanten. Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier meer over mijn social media dienst.