About Marieke

MEET ME

Ik ben Marieke en ik houd ervan om mooie momenten

vast te leggen!

Nadat ik in 2018 cum laude ben afgestudeerd aan Fontys Academy for Creative Industries, heb ik gelijk de stoute schoenen aangetrokken en mezelf ingeschreven bij de KvK. Tijdens mijn opleiding is mijn liefde voor concepting, beleving en visuals ontstaan. Ik word blij van mooie plaatjes en indrukwekkende beelden waar een verhaal achter schuilt en om die reden heb ik mezelf gespecialiseerd in content creatie en trouwfotografie. Als creator zijnde ben ik het gelukkigst wanneer ik mooie lichte beelden kan maken die de spontane geluksmomentjes opvangen. Mijn stijl is te omschrijven als puur, van nu en spontaniteit.

Ik woon momenteel al zo’n acht jaar in Brabant, maar oorspronkelijk kom ik uit de Achterhoek, het wilde Oosten! Hier ben ik dan ook regelmatig nog te vinden want ik ben een echte gezinsmens. Naast het ondernemerschap vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te zingen, een hapje te eten of lekker te knuffelen met mijn nichtje!

About Marieke: Ik geniet ervan om op pad te gaan, houd van (live) muziek en gezelligheid. Ik ben 30 jaar en ik kom uit de Achterhoek, maar woon nu al zo’n acht jaar in het gezellige Brabant. In het weekend ben ik vaak te vinden bij mijn familie, mijn lieve kleine nichtje of ga ik met vrienden naar een gezellige café!

FAVORIETE ARTIEST:

Helene Fischer

FAVORIETE band:

Rolling Stones

FAVORIETE STAD: 

Londen

FAVORIETE ETEN:

Sushi

FAVORIETE HOBBY:

Zingen

Favoriete film:

Harry Potter

Favoriete cocktail:

Pina Colada

Volg mij

OP INSTAGRAM

Mijn Portfolio

BEKIJK MIJN WERK

LinkedIn

ZULLEN WE CONNECTEN?

Wanneer gaan we bellen?

Als content creator vind ik het belangrijk dat jullie je helemaal op jullie gemak voelen voor de camera. Voelt het als een match? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking. Liefs, Marieke