fbpx
 

About Marieke

MEET ME

Ik ben Marieke en ik houd ervan om mooie momenten

vast te leggen!

Nadat ik in 2018 cum laude ben afgestudeerd aan Fontys Academy for Creative Industries, heb ik gelijk de stoute schoenen aangetrokken en mezelf ingeschreven bij de KvK. Tijdens mijn opleiding is mijn liefde voor concepting, beleving en visuals ontstaan. Ik word blij van mooie plaatjes en indrukwekkende beelden waar een verhaal achter schuilt en om die reden heb ik mezelf gespecialiseerd in foto en video. Zo heb ik na mijn studie meerdere cursussen gevolgd in film en fotografie en heb ik al veel ervaring op mogen doen in het werkveld. Als creator zijnde ben ik het gelukkigst wanneer ik mooie lichte beelden kan maken die de spontane geluksmomentjes opvangen.

About Marieke: Ik geniet ervan om op pad te gaan met vrienden, houd van (live) muziek en gezelligheid. Ik ben 28 jaar en ik kom uit de Achterhoek, maar woon nu al zo’n zes jaar in het gezellige Brabant. In het weekend ben ik vaak te vinden in een sfeervol cafeetje of ga ik lekker op pad met mijn camera.

Naast mijn eigen bedrijf werk ik ook bij dé beauty webshop van Nederland: JohnBeerens.com. Hier ben ik verantwoordelijk voor alles rondom branding & design en mag ik mijn fotografie skills ook inzetten. Denk aan alle online visuals zoals de look & feel op de website & app, nieuwsbrief, maar ook de offline uitingen zoals advertenties in magazines, flyers en het ontwerp van onze eigen producten. Juist de combinatie van mijn eigen projecten voor mijn bedrijf en mijn verantwoordelijkheid en uitdagende baan bij JohnBeerens.com, vind ik interessant.

FAVORIETE ARTIEST:

Helene Fischer

FAVORIETE DIER:

Olifant

FAVORIETE STAD: 

Londen

FAVORIETE ETEN:

Sushi

FAVORIETE HOBBY:

Zingen

Favoriete film:

Harry Potter

Favoriete cocktail:

Pina Colada

Volg mij

OP INSTAGRAM

Mijn Portfolio

BEKIJK MIJN WERK

LinkedIn

ZULLEN WE CONNECTEN?

Wanneer gaan we bellen?

Als content creator vind ik het belangrijk dat jullie je helemaal op jullie gemak voelen voor de camera. Voelt het als een match? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking. Liefs, Marieke