fbpx
 

Mijn diensten voor de zakelijke markt

Fotografie en videografie voor bedrijven en ondernemers. Denk aan bedrijfsvideo's, portretfotografie, girlboss fotoshoots, animatievideo's en grafische vormgeving

Branding Fotoshoot

Ben jij op zoek naar een fotograaf die mooie foto’s kan maken voor jouw bedrijf die geheel passen bij jouw look & feel? Je wilt deze foto’s bijvoorbeeld graag inzetten op de website, zoals op de About pagina, maar ook op de social media kanalen? Ik kan je hierbij helpen. Deze fotoshoot staat geheel in het teken van jouw bedrijf en sluit naadloos aan op jouw huisstijl.

Fotografie en videografie voor bedrijven en ondernemers Branding Fotoshoot Girlboss Fotografie Photography
Fotografie en videografie voor bedrijven en ondernemers Branding Fotoshoot Girlboss Fotografie Photography

“Een branding fotoshoot geheel in de look & feel van jouw bedrijf!”

Girlboss Fotoshoot

Ben jij een sterke, ondernemende, vrouw en wil jij graag een mooie fotoshoot geheel in girlboss stijl? Ik help je hierbij graag. Deze foto’s kun je inzetten voor o.a. je website, social media en LinkeIn!

Portretfotografie

Ben jij op zoek naar een fotograaf die mooie portretfoto’s van jou kan maken? Die jij bijvoorbeeld kunt inzetten op je LinkedIn pagina of curriculum vitae? Ook voor zakelijke portretfotografie kun je bij mij terecht!

Productfotografie

Heb jij een prachtig product en wil jij daar graag mooie foto’s van? Deze wil je bijvoorbeeld graag inzetten op een flyer, brochure, maar ook op de website en social media? Ik help je graag met productfotografie!

Fotografie en videografie voor bedrijven en ondernemers
Fotografie en videografie voor bedrijven en ondernemers

Bedrijfsvideo

Ben je op zoek naar iemand die videocontent kan maken voor jouw bedrijf? Bijvoorbeeld een promotievideo, introductievideo, instructievideo of social media content? Ik kan je helpen!

Animatievideo

Ben jij voor jouw bedrijf op zoek naar een mooie animatie video? Ik kan een informatieve en leuke teken-animatie video voor jouw bedrijf maken inclusief voice-over. Door middel van speelse video kun je jouw klanten informeren over jouw dienst, product of organisatie!

Grafische vormgeving

Naast het maken van bewegend beeld, ben ik ook beschikbaar voor grafische uitingen. Denk hierbij aan flyers, posters, animatievideo’s, huisstijl en logo ontwerp. De lay-out van je bedrijf is erg belangrijk, hiermee maak je een eerste indruk bij je potentiële klanten. Bij de ontwerpen kijk ik naar jullie verhaal, wat willen jullie uitstralen en vertellen? Ik luister hierbij goed naar wat jullie graag zouden willen en probeer dit te vertalen in een mooi, professioneel ontwerp.

O.A. MET: