Marieke Hendriksen, trouwfotografie

"

Marieke, als trouwfotograaf

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Marieke en ik houd ervan om mooie, spontane geluksmomenten vast te leggen. Ik ben als fotograaf het gelukkigst wanneer ik jou en jouw partner precies zoals jullie zijn op de foto kan zetten en mooie, spontane en oprechte foto’s van jullie gasten kan maken.

Marieke Creative Studio Ceremonie fotoHeader Fotografie Bruiloften Wedding Trouwfotograaf Bruiloft Bruidsfotografie New Born Zakelijk Fotografie
Marieke Creative Studio Header Fotografie Bruiloften Wedding Trouwfotograaf Bruiloft Bruidsfotografie New Born Zakelijk Fotografie Stijlvol Bruid Amsterdam Rotterdam Den Haag Tilburg Breda

“because every  picture
tells a story”

01.

CONTACT

02.

PRIJZEN

03.

PORTFOLIO

{
Wauw wauw wauw! We zijn zo blij met je beeldmateriaal! Echt je hebt alles zo prachtig vastgelegd we hadden het ons niet beter voor kunnen stellen. En daarnaast was je een super fijne aanwezigheid de dag zelf. Geweldig dat je erbij kon zijn. 

Wij voelden ons erg op ons gemak tijdens de fotoshoot met Marieke. Tijdens de ceremonie en gedurende de dag wist ze de mooiste momenten en subtiele accenten vast te leggen. We zijn ontzettend blij met de foto’s. Je kunt zien dat Marieke kennis heeft en kundig is.

“Ik vind het zo knap dat zij mij als hoogzwangere vrouw zo mooi en elegant op de foto heeft weten te zetten. Haar kracht is dat ze je tijdens de shoot op je gemak -sterker nog: mooi- laat voelen. En de foto’s vervolgens prachtig nabewerkt – precies in de sfeer en stijl zoals vooraf samen besproken.”

“Marieke heeft onze familie prachtig in beeld gebracht. Met haar oog voor detail weet ze precies de juiste dingen vast te leggen, die hele krachtige en pure beelden op hebben geleverd. Daarnaast voelden wij ons tijdens de videoshoot heel erg op ons gemak en gaf Marieke duidelijke en fijne aanwijzingen om alles nog mooier in beeld te krijgen. Haar aanwezigheid met camera voelde heel natuurlijk aan, waardoor je ook echt in het moment kon zijn. Voor ons een heel bijzonder mooie en blijvende herinnering!”

About Marieke

Hi, ik ben Marieke

Mijn naam is Marieke Hendriksen, 30 jaar en trouwfotograaf. Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Academy for Creative Industries. Hier is mijn liefde voor mooie content ontstaan. Ik heb een enorme passie voor het maken van spontane beelden, die bij velen een glimlach op het gezicht brengen of een traan van ontroering. Mijn stijl is te omschrijven als puur, van nu en liefdevol.

Ik woon momenteel al zo’n acht jaar in Brabant, maar oorspronkelijk kom ik uit de Achterhoek, het wilde Oosten! Hier ben ik dan ook regelmatig nog te vinden want ik ben een echte gezinsmens. Naast het ondernemerschap vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te zingen, te reizen, een hapje te eten of lekker te knuffelen met mijn nichtje!

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in de omgeving Tilburg of Achterhoek? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Oorspronkelijk kom ik uit de Achterhoek, maar woon momenteel al zo’n 8 jaar in het prachtige Brabant. Dus als jullie zoeken naar ’trouwfotograaf Tilburg’’ of ‘’trouwfotograaf Achterhoek’’, neem dan contact met me op, en
ik help jullie heel graag verder. Mail naar: mail@marieke-hendriksen of bel naar: 0655057998.