Hi, ik ben Marieke en ik maak content voor bedrijven en ondernemers. Kijk snel hieronder!

"

Creative studio

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Marieke en ik maak graag mooie content voor jouw bedrijf.

Ik kan je helpen met:

• Fotografie

• Videografie

• Social Media

• Design

Alles op het gebied van beeld en creatie voor jouw bedrijf.

Fotoshoot Young Impact Sweaters
Fotografie en videografie voor bedrijven en ondernemers Branding Fotoshoot Girlboss Fotografie Photography
Fotoshoot Interview
Fotoshoot Interview

SOCIAL MEDIA

Vind jij het lastig om content te maken voor social media en zou je dit graag willen uitbesteden? Ik help je graag!

FOTO & FILM

Wil je een fotoshoot of videoshoot boeken voor jouw bedrijf? Of heb je een zakelijk event dat je wilt laten vastleggen? Ik kom bij jou langs!

DESIGN

Op zoek naar een designer voor online visuals of printed media?

{

“Voor ons bedrijf ‘Gebaar voor elkaar’ waren wij op zoek naar een professionele videograaf. Wij kwamen in contact met Marieke en hadden een fijn kennismakingsgesprek, waarin zij ons de ruimte gaf om onze wensen te bespreken. Op de dag van het filmen zorgde Marieke voor een prettige en relaxte sfeer, waardoor de kinderen en wij ons al snel op ons gemak voelden. Ook in de tijd erna hebben we prettig contact gehad over de montage van de filmpjes. Er waren verschillende feedback rondes waardoor wij de kans kregen om precies te vertellen wat wij wilden en Marieke onze feedback snel verwerkte. Hierdoor hebben wij nu fantastische filmpjes die helemaal voldoen aan onze verwachtingen!”

“Voor mijn nieuwe bedrijf heeft Marieke prachtige foto’s gemaakt en een uitgebreide beeldbank afgeleverd. In een workshop setting was ze totaal niet aanwezig en voelde deelnemers zich erg op hun gemak. Zoals ze van tevoren zelf zei ‘ik fladder wel rond’, zo is het ook gegaan. Dankjewel Marieke!

“Bij een nieuw bedrijf hoort een nieuwe beeldbank en met deze boodschap zijn we naar Marieke gegaan. We kende haar al vanuit een eerdere werkrelatie en wisten eigenlijk direct ‘daar moeten we zijn’. We hebben onze wensen, maar vooral ook onze spanning met Marieke gedeeld, want foto’s willen maken is 1, maar ook daadwerkelijk voor de camera staan roept ook andere emoties op. Gelukkig is Marieke een ster in mensen op hun gemak stellen, geeft tips vooraf qua kledingstijl en denkt mee voor verschillende settings. Daardoor hebben we uiteindelijk een super leuke ochtend gehad en dit is terug te zien in de foto’s die ze heeft gemaakt. Helemaal tevreden en dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat we met Marieke hebben gewerkt.”

Marieke heeft voor een vierjarig project van Fonty Hogescholen, waarin onderzoek werd gedaan naar de werkzame elementen binnen de samenwerking in een Professionele Werkplaats, een aantal animaties gemaakt. Op basis van de door ons aangeleverde scripts maakte ze animaties van het theoretisch model, dat ontwikkeld is in het onderzoek, alsmede de zes elementen van dit model. Ondanks dat Marieke bij de start van onze samenwerking niet bekend was met het model, wist zij onze wensen en de scripts snel en vakkundig om te zetten in animaties die voor alle geïnteresseerden goed te volgen zijn. Marieke werkt snel en accuraat, weet feedback goed te verwerken en denkt ook mee met de opdrachtgever. We zijn enorm tevreden met het resultaat.

“De samenwerking met Marieke was erg prettig en zeker aan te bevelen. Ze reageerde erg snel op de mails en heeft onze wensen omgezet in een prachtig logo wat precies bij onze stichting past. Na een week hadden wij het eerste concept al binnen en luisterde ze naar de feedback die we hadden. En het belangrijkste, Marieke heeft dit geheel belangeloos voor onze stichting Kivada Gaanderen gedaan!”

“Voor mijn twee basisscholen heeft Marieke twee mooie schoolfilms gemaakt. Ze verdiepte zich heel erg in mijn scholen, onze visie en heeft dat prachtig verbeeld in de 2 totaal verschillende filmpjes.”

“Marieke heeft ons geholpen met de social media van Fontys ACI. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking. Marieke is een creatief, vindingrijk, ondernemend, aardig en flexibel persoon.”

“Marieke is gedreven en serieus, dat maakt de samenwerking fijn. Daarnaast is Marieke flexibel en beschikt over inlevingsvermogen. Door haar kennis, inzicht en oplossingsstrategieën kan Marieke complexe probleemsituaties analyseren.”

My Work

Bekijk hieronder een aantal van mijn projecten 

Branding Fotografie

Fotografie en videografie voor bedrijven en particulieren

JOHNBEERENS.COM

bekijk de foto’s
Branding fotoshoot Linkedin Fotografie

salout

Bekijk de foto’s

Branding fotoshoot Fotografie en videografie voor bedrijven en particulieren

home is where the heart is

bekijk de foto’s

Food & Restaurant Fotografie

Christmas Branding Video

food fotografie

bekijk de foto´s

Trouwfotograaf Achterhoek

Food Fotografie

bekijk de foto’s

Trouwfotograaf Achterhoek

Food Fotografie

bekijk de foto’s

Trouwfotograaf Achterhoek

Restaurant Fotografie

bekijk de foto’s

Event Fotografie

Christmas Branding Video

act now

bekijk de video

Trouwfotograaf Achterhoek

Food Truck Festival

bekijk de foto’s

Trouwfotograaf Achterhoek

de biz

bekijk de foto’s

Social Media Fotografie

Social media creatie & beheer

Op zoek naar iemand die zowel social media berichten maakt in copy & fotografie als het plaatst? Voor ‘Kaaszaak by Thomas’ mag ik leuke content maken en plaatsen op zijn social media kanalen. Bekijk zijn Instagram pagina hier.

Fotografie en videografie voor bedrijven en particulieren

Moederdag

bekijk het project

Fotoshoot Young Impact Sweaters

Kaaszaak by thomas

Bekijk het project

Branding fotoshoot Linkedin Fotografie

eethuis twintig

Bekijk het project

Grafisch Design

Fotografie en videografie voor bedrijven en particulieren

Advertentie ontwerp

bekijk het project

Fotoshoot Young Impact Sweaters

Adventskalender

Bekijk het project

Branding fotoshoot Linkedin Fotografie

Nieuwe huisstijl ontwerp

Bekijk het project

Videografie

Instructievideo’s

Voor Bonduelle Nederland heb ik een aantal instructie video’s gemaakt. Van iedere versie hadden we een Nederlandse versie en een Franse versie gemaakt, geheel in de sfeer van Bonduelle. Ook interesse in een instructievideo? Neem contact met mij op!

Brandingvideo’s

Voor het prachtige sieradenmerk Meikk heb ik een Christmas Branding Video gemaakt. Met deze brandingvideo willen we laten zien dat een sierraad van Meikk ook een prachtig kerstgeschenk kan zijn.

Video’s voor in jouw cursus

Voor ‘Gebaar Voor Elkaar’ heb ik een aantal video’s mogen maken die zij in gaan zetten voor hun eigen workshops & cursussen. Deze opdracht vond ik ontzettend leuk om uit te voeren omdat het een lifestyle achtige setting had met kleine filmsterren.

O.A. MET:
About Marieke

Hi, ik ben Marieke

Mijn naam is Marieke Hendriksen, 29 jaar en een echte levensgenieter. Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Academy for Creative Industries voor de opleiding Communicatie. Hier is mijn liefde voor mooie content ontstaan. Mijn stijl is te omschrijven als puur, van nu en spontaniteit.

Ik woon momenteel al zo’n zeven jaar in Brabant, maar oorspronkelijk kom ik uit de Achterhoek, het wilde Oosten! Hier ben ik dan ook regelmatig nog te vinden want ik ben een echte gezinsmens. Naast het ondernemerschap vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te zingen, een hapje te eten of lekker te knuffelen met mijn nichtje!