fbpx
 

Fotografie & videografie voor bedrijven en ondernemers

"

Marieke, creative studio

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Marieke en ik maak graag voor jouw bedrijf mooie content.

Dit kan in de vorm van fotografie of videografie zijn! Of je nu opzoek bent naar een brandingvideo, bedrijfsfilm, instructievideo, social media content of personeel- & bedrijfsfoto’s, ik help je er graag bij!

Fotoshoot Young Impact Sweaters
Fotografie en videografie voor bedrijven en ondernemers Branding Fotoshoot Girlboss Fotografie Photography
Fotoshoot Interview

My Work

Fotografie en videografie voor bedrijven en particulieren! Bekijk hieronder mijn een aantal van mijn projecten 

Christmas Branding Video

Christmas Branding video

bekijk de video

Trouwfotograaf Achterhoek

Fotoshoot Bonduelle

bekijk de foto’s

Branding fotoshoot Fotografie en videografie voor bedrijven en particulieren

Branding Fotoshoot

bekijk de foto’s
Fotografie en videografie voor bedrijven en particulieren

Branding fotoshoot

bekijk de foto’s
Fotoshoot Young Impact Sweaters

Social media content

Bekijk de foto’s

Branding fotoshoot Linkedin Fotografie

Portret Fotografie

Bekijk de foto’s

Instructievideo’s

Voor Bonduelle Nederland heb ik een aantal instructie video’s gemaakt. Van iedere versie hadden we een Nederlandse versie en een Franse versie gemaakt, geheel in de sfeer van Bonduelle. Ook interesse in een instructievideo? Neem contact met mij op!

Brandingvideo’s

Voor het prachtige sieradenmerk Meikk heb ik een Christmas Branding Video gemaakt. Met deze brandingvideo willen we laten zien dat een sierraad van Meikk ook een prachtig kerstgeschenk kan zijn.

O.A. MET:

01.

CONTACT

02.

PRIJZEN

03.

PORTFOLIO

{

Marieke heeft voor een vierjarig project van Fonty Hogescholen, waarin onderzoek werd gedaan naar de werkzame elementen binnen de samenwerking in een Professionele Werkplaats, een aantal animaties gemaakt. Op basis van de door ons aangeleverde scripts maakte ze animaties van het theoretisch model, dat ontwikkeld is in het onderzoek, alsmede de zes elementen van dit model. Ondanks dat Marieke bij de start van onze samenwerking niet bekend was met het model, wist zij onze wensen en de scripts snel en vakkundig om te zetten in animaties die voor alle geïnteresseerden goed te volgen zijn. Marieke werkt snel en accuraat, weet feedback goed te verwerken en denkt ook mee met de opdrachtgever. We zijn enorm tevreden met het resultaat.

“Voor mijn twee basisscholen heeft Marieke twee mooie schoolfilms gemaakt. Ze verdiepte zich heel erg in mijn scholen, onze visie en heeft dat prachtig verbeeld in de 2 totaal verschillende filmpjes.”

“Marieke heeft ons geholpen met de social media van Fontys ACI. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking. Marieke is een creatief, vindingrijk, ondernemend, aardig en flexibel persoon.”

“Marieke is gedreven en serieus, dat maakt de samenwerking fijn. Daarnaast is Marieke flexibel en beschikt over inlevingsvermogen. Door haar kennis, inzicht en oplossingsstrategieën kan Marieke complexe probleemsituaties analyseren.”
About Marieke

Hi, ik ben Marieke

Mijn naam is Marieke Hendriksen, 28 jaar en fotograaf & videograaf. Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Academy for Creative Industries voor de opleiding Communicatie. Hier is mijn liefde voor mooie content ontstaan. Mijn stijl is te omschrijven als puur, van nu en cinematisch.

Fotografie en videografie voor bedrijven en particulieren. Ik maak video’s en foto’s voor bedrijven en ondernemers. Denk hierbij aan een mooie branding videoshoot om de nieuwste kerstcollectie te tonen, een duidelijke instructievideo voor het openen van een bepaald product of het maken van mooie portretfoto’s voor je cv, LinkedIn pagina of website.