Mijn diensten in de trouwbranche

Op zoek naar iemand die jullie bruiloft perfect kan vastleggen? Ik kan jullie helpen met prachtige foto's of film!

Trouwfotograaf

Ben of zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie grote dag? Ik houd ervan om mooie, bijzondere en authentieke bruiloften vast te leggen. Naast content maken voor de zakelijke markt, fotografeer ik in de zomer de mooiste bruiloften. Het is zo mooi en dankbaar werk om te doen! Ik vind het heel speciaal dat je voor een dag bij een familie mag horen en dat het bruidspaar jou toevertrouwd om de mooiste beelden te maken van deze grote dag! 

Waarom ben ik trouwfotograaf geworden?
Hoe ben ik als trouwfotograaf?

Waarom ben ik trouwfotograaf geworden?

Zoals ik al hierboven aangaf, vind ik het heel mooi en dankbaar werk om een van de mooiste dagen van iemands leven vast te leggen. Wanneer je aan een bruiloft denkt denk je vaak aan romantische dingen, maar voor mij is een bruiloft niet alleen romantiek. Voor mij staat het niet alleen voor liefde van de bruid en de bruidegom, maar ook voor alle gasten en familie die erbij aanwezig zijn. Zelf kom ik uit een hechte familie en weet ik dat iedere familie dingen in het leven meemaakt. Op een bruiloft komt dat allemaal samen: de liefde maar ook soms het gemis of het verdriet van de dingen die je in je leven meemaakt. Juist dan vind ik het zo speciaal en bijzonder om bij zo’n speciale dag aanwezig te zijn en de liefde voor het bruidspaar, de gasten en de familie te voelen en juist die pure en mooie momenten te mogen vastleggen.

Wat voor een soort fotograaf ben ik?

Iedere fotograaf is anders, dus als je op zoek bent naar een fotograaf is het belangrijk om goed te kijken of diegene bij je past. De ene fotograaf is bijvoorbeeld een echte gangmaker en maakt veel grapjes en de andere fotograaf is wellicht wat rustiger. Hierbij een aantal kernwaarden die bij mij passen waardoor jullie een beeld krijgen hoe ik ben en of dit bij jullie past: ik ben een rustige fotograaf, ik blend graag in een groep, ik houd ervan om spontane beelden te maken, maar vind het ook belangrijk om mooie foto’s te maken van de locatie en de sfeer.

Spreekt mijn stijl jou aan? Neem dan contact met mij op!

{
Wauw wauw wauw! We zijn zo blij met je beeldmateriaal! Echt je hebt alles zo prachtig vastgelegd we hadden het ons niet beter voor kunnen stellen. En daarnaast was je een super fijne aanwezigheid de dag zelf. Geweldig dat je erbij kon zijn. 

Wij voelden ons erg op ons gemak tijdens de fotoshoot met Marieke. Tijdens de ceremonie en gedurende de dag wist ze de mooiste momenten en subtiele accenten vast te leggen. We zijn ontzettend blij met de foto’s. Je kunt zien dat Marieke kennis heeft en kundig is.

“Ik vind het zo knap dat zij mij als hoogzwangere vrouw zo mooi en elegant op de foto heeft weten te zetten. Haar kracht is dat ze je tijdens de shoot op je gemak -sterker nog: mooi- laat voelen. En de foto’s vervolgens prachtig nabewerkt – precies in de sfeer en stijl zoals vooraf samen besproken.”

“Marieke heeft onze familie prachtig in beeld gebracht. Met haar oog voor detail weet ze precies de juiste dingen vast te leggen, die hele krachtige en pure beelden op hebben geleverd. Daarnaast voelden wij ons tijdens de videoshoot heel erg op ons gemak en gaf Marieke duidelijke en fijne aanwijzingen om alles nog mooier in beeld te krijgen. Haar aanwezigheid met camera voelde heel natuurlijk aan, waardoor je ook echt in het moment kon zijn. Voor ons een heel bijzonder mooie en blijvende herinnering!”

“I believe in capturing
love stories that will last forever”