Mijn diensten

Mijn diensten als fotograaf en videograaf voor bedrijven en particulieren.Op zoek naar een fotograaf en/of videograaf? Bekijk hieronder wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen!

zakelijk of particulier?

Mijn diensten als fotograaf en videograaf

 

ZAKELIJK

Bekijk wat ik kan betekenen voor jouw bedrijf! 

PARTICULIER

Foto en film voor gezinnen, bruidsparen, baby's en meer!

Fotografie en videografie voor bedrijven en particulieren.

O.A. MET:

Mijn diensten als fotograaf en videograaf voor bedrijven en particulieren.

Bij Marieke, creative studio, kun je terecht voor fotografie en videografie. Dit is zowel mogelijk voor de particulierenmarkt als voor het bedrijfsleven. Wil jij bijvoorbeeld mooie personeelsfoto’s laten maken die je kunt inzetten in de e-mail handtekening? Of wellicht voor op de ‘About’ pagina van de website van het bedrijf? Of wellicht hebben jullie een smoelenboek en willen jullie mooie foto’s van het personeel om iedereen voor te stellen? Dit is allemaal mogelijk. Heb je als bedrijf zijnde content nodig voor op jullie website en social media, ik help je graag! Denk hierbij aan mooie sfeerfoto’s van het bedrijf, maar ook van jullie producten die jullie bijvoorbeeld verkopen. Ben jij een startende, jonge ondernemer? En wil jij graag een aantal mooie foto’s van jezelf voor op je ‘About’ pagina, Instagram acount en LinkedIn? Klik hier voor al mijn diensten voor het bedrijfsleven.

Maar ook particulieren kunnen bij mij terecht voor mooie foto’s. Ga jij bijvoorbeeld binnenkort trouwen met de liefde van je leven en zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf? Als eerst van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Ik kan niet wachten om jullie liefdesverhaal te horen. Maar ook voor new born fotografie kun je bij mij terecht. Ik vind het prachtig om de liefde van kersverse ouders op de foto te mogen zetten en de kleine details van een pasgeboren baby te mogen fotograferen. Maar misschien ben je wel zwanger en wil jij deze mooie, speciale fase in je leven laten vastleggen met een prachtige zwangerschapsfotoshoot. Ik help je hierbij graag zodat jij je helemaal comfortabel voelt voor de camera en we prachtige foto’s kunnen maken. Klik hier voor al mijn diensten voor de particulieren markt.