fbpx
 

Packages en prijzen

Marieke, creative studio

WAT KUN JE ONGEVEER VERWACHTEN?

Iedere project is anders. Ben je toch benieuwd naar de kosten voor een fotoshoot? Hieronder vind je een aantal pakketten met een startprijs. Neem contact met mij op voor een pakket op maat.

Wedding

New Born

love

pregnancy

business

Package One

Trouwfotograaf

Ben jij op zoek naar een trouwfotograaf voor de mooiste dag van jullie leven? Neem contact met mij op voor een volledige offerte op maat.

Package Two

New Born Fotografie

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie klein wondertje! Willen jullie een mooie, lifestyle achtige new born shoot? Neem contact met mij op voor een volledige offerte op maat.

Package Three

Love Shoot Fotografie

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor een mooie love shoot om jullie liefde vast te leggen? Of wil je mooie foto’s van jullie samen voor de Save the Date kaart? Neem contact met mij op voor een volledige offerte op maat.

Package Four

Pregnancy Fotografie 

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor om jouw zwangersschap vast te leggen? Wil jij mooie, elegante foto’s van deze bijzondere fase in je leven? Neem contact met mij op voor een volledige offerte op maat.

Package Five

Zakelijke Fotografie

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor jouw bedrijf? Bijvoorbeeld voor nieuwe personeelsfoto’s? Of foto’s van een evenement? Of ben je zelf ondernemer en wil je een aantal mooie foto’s van jezelf? Neem contact met mij op voor een volledige offerte op maat.

Zie ik je snel?

Maak een telefonische afspraak, online meeting of we spreken af op een locatie!