Voor Joey heb ik een aantal foto’s mogen maken van zijn nieuwe bedrijf Instinct. Wat was dit een bijzondere opdracht. Joey gaf een inspirerende cursus en workshop over ademhaling waarbij de cursisten aan het einde in een ijsbad mochten stappen. Zo stoer en knap! Bekijk hieronder de sfeerimpressie. De foto’s zal hij uiteindelijk gaan inzetten voor zijn website en social media.

{

“Voor mijn nieuwe bedrijf heeft Marieke prachtige foto’s gemaakt en een uitgebreide beeldbank afgeleverd. In een workshop setting was ze totaal niet aanwezig en voelde deelnemers zich erg op hun gemak. Zoals ze van tevoren zelf zei ‘ik fladder wel rond’, zo is het ook gegaan. Dankjewel Marieke!”

Marieke heeft voor een vierjarig project van Fonty Hogescholen, waarin onderzoek werd gedaan naar de werkzame elementen binnen de samenwerking in een Professionele Werkplaats, een aantal animaties gemaakt. Op basis van de door ons aangeleverde scripts maakte ze animaties van het theoretisch model, dat ontwikkeld is in het onderzoek, alsmede de zes elementen van dit model. Ondanks dat Marieke bij de start van onze samenwerking niet bekend was met het model, wist zij onze wensen en de scripts snel en vakkundig om te zetten in animaties die voor alle geïnteresseerden goed te volgen zijn. Marieke werkt snel en accuraat, weet feedback goed te verwerken en denkt ook mee met de opdrachtgever. We zijn enorm tevreden met het resultaat.

“Voor mijn twee basisscholen heeft Marieke twee mooie schoolfilms gemaakt. Ze verdiepte zich heel erg in mijn scholen, onze visie en heeft dat prachtig verbeeld in de 2 totaal verschillende filmpjes.”

“Marieke heeft ons geholpen met de social media van Fontys ACI. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking. Marieke is een creatief, vindingrijk, ondernemend, aardig en flexibel persoon.”

“Marieke is gedreven en serieus, dat maakt de samenwerking fijn. Daarnaast is Marieke flexibel en beschikt over inlevingsvermogen. Door haar kennis, inzicht en oplossingsstrategieën kan Marieke complexe probleemsituaties analyseren.”

Branding Fotografie