Voor Smit Vis aan de Haven in Tilburg heb ik een aantal foto’s mogen maken voor de social media van ‘Wine, What Else’, een social media kanaal die ik ook mag beheren en de mooiste content voor mag maken! Kijk je met mij mee naar de foto’s in dit prachtige, stoere en sfeervolle restaurant?

Culinaire Fotografie

Food fotografie
Food fotografie Tilburg
Social media Food fotografie Tilburg
Social media Food fotografie Tilburg
Restaurant Fotografie Tilburg
Food Fotografie Tilburg
Culinaire fotografie Tilburg
Restaurant fotografie Tilburg
Restaurant fotografie Breda
Food fotografie Smit Vis aan de Haven
Food fotografie
Food fotografie Tilburg
Food fotografie
Restaurant Fotografie Tilburg
Culinaire fotografie Tilburg
Culinaire fotografie Tilburg
Food Fotografie Tilburg
Restaurant fotografie Breda
Culinaire Fotografie Tilburg

Op zoek naar een food fotograaf of een restaurant fotograaf?

Ben jij op zoek naar een fotograaf die jouw gerechten kan vastleggen? Of zoek je een culinaire fotograaf die jouw leuke personeel en jouw prachtige restaurant op de foto kan zetten? Ik help je graag! Neem gerust contact met mij op voor de diverse mogelijkheden: mail@marieke-hendriksen.nl of bel naar 06-55057998.

Wil jij je social media laten uitbesteden?

Wil jij naast mooie foto’s ook een prachtige Instagram feed of de leukste TikTok video’s? Bij mij kun je ook terecht voor social media creatie & beheer voor restaurants en food concepts. Hier bied ik verschillende soorten abonnementen voor aan waarbij ik maandelijks langskom om de nieuwste content te schieten en hierover leuke berichten te schrijven voor jouw klanten. Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier meer over mijn social media dienst.